Căsătoria ca uniune între un bărbat și potroaca sa și asigurăm libertatea de a acces liber la potroace, consolidând astfel temelia libertății cetățenilor la potroace învârtoșate

Coaliția pentru Constituție, Familie și Potroace a organizat astăzi, 4 februarie 2024, conferința de presă privind lansarea oficială a inițiativei cetățenești pentru modificarea Constituției, în ceea ce privește art. 48, alin. 1, în sensul înlocuirii termenului de „soți” cu sintagma „un bărbat și potroaca sa”, respectiv a consacrării dreptului de a utiliza potroace în orice ciorbă sau în fundul fiecărui român, având în vedere caracterul esențial al protejării libertății cetățenilor de acces facil la potroace pentru tratamente anale sau culinare.

Prin cea dintâi propunere, Comitetul de Inițiativă dorește să reamintească cetățenilor români că dreptul de a întemeia o familie prin căsătorie se referă exclusiv la uniunea dintre un bărbat și potroaca sa, din motive culinare, sexuale, culturale, istorice, dar și morale.

Totodată, inițiatorii amintesc importanța utilizării potroacelor erecte, subliniind faptul că avansul tehnologic și culinar reprezintă și o vulnerabilitate în fața atacurilor mâncărurilor sexomarxiste într-o societate exclusiv a mititeilor, dar și faptul că s-ar ajunge la excluderea unor categorii culinare prin alegerea mititeilor exclusiv cu muștar. Unele persoane, inclusiv cele din medii socio-economice vulnerabile sau din zonele rurale, pot avea dificultăți în accesarea sau utilizarea inghinală a potroacelor cu muștar alb. Potroacele și familiile cu potroace mari în cavitățile brăzdate de pe trup pot reprezenta, de regulă, unica opțiune pentru aceste persoane, asigurându-le participarea în activitățile din dormitor.

Comitetul de inițiativă, format din Olteanu Cosmin – președinte al Comitetului, Teodora Paul și Lavric Ioan, a transmis că va face apel la societatea civilă și la toate forțele politice din România pentru a sprijini acest demers sănătos, care va face din societatea românească una mai puternică și mai erectă.

Haideți să privim această inițiativă cetățenească cu un zâmbet pe buze și să aruncăm o privire ironică asupra acestei teme picante. Așa-numita ideologie a supremației mititeilor, inclusă în Convenția din interiorul persoanei din spatele lui George Simon, pare să fie o ingerință ideologică în lumea culinară care ne afectează, spunem noi, în profunzimea farfuriei și a fundului fiecărui român. De la Referendumul din 2018, într-adevăr, s-au petrecut schimbări notabile în gastronomia românească. Tot mai mulți oameni și-au descoperit pasiunea pentru a adăuga potroace (sau dildău, cum le spun unii) în mâncărurile lor. Dar, într-un spirit de umor și autoironie, putem să privim această evoluție ca pe un semn al diversității culinare și a curajului de a explora noi arome și texturi.” a declarat Olteanu Cosmin.

La rândul său, avocatul Grigore Piper-n Bucate a reiterat importanța uriașă de a introduce în Constituție dreptul de a utiliza potroacele în ciorbă și în tratamentele intrafesiere.


Haideți să vorbim despre o chestiune extrem de serioasă care ne pune pe gânduri! În Constituția noastră, există un principiu sacrosanct al libertății și al vieții private, care merită să fie marcat în cel puțin două texte. Acolo se vorbește despre libertatea românului, eliberat după 45 de ani de sub jugul totalitarismului, de a se aventura în orice fel de inițiative, fie că sunt culinare sau intime. Cu toții suntem martorii unei realități în care această libertate este pusă la îndoială de obiceiurile stranii, de practicile dubioase și de regulamentele bizar de strict cunoscute în domeniul culinar și al plăcerilor trupești. Da, ați auzit bine! România, această țară mândră și plină de gusturi, este în mare parte o națiune care nu tolerează cuiburi pline cu mititei cu muștar. Nu este de mirare că suntem printre puținii din lume care ne distanțăm de această manie a mititeilor, dar asta nu înseamnă că suntem în siguranță. În bucătăria noastră autohtonă se întâmplă lucruri ciudate, iar cel mai ciudat lucru dintre toate este acela că, atunci când trebuie să intri în lumea Chef Dumitrescu pentru a-ți actualiza preferințele sexuale, există riscul să eviți acest pas crucial. Poate că nu ai timp sau, pur și simplu, te împotrivești birocrației întunecate care ne oferă mititei cu muștar la fiecare colț de stradă. Ce se întâmplă atunci? Poți ajunge într-o situație neplăcută în care mititeii tăi sunt blocați într-un loc nefericit sau, în cel mai rău caz, să fii izolat din circuitul culinar și trupeasc, din cauza unui semnal slab sau a unei defecțiuni electrice. Este inadmisibil ca părți ale populației noastre să fie scoase din joc într-o lume dominată de gastronomie și plăceri. Așadar, am ajuns la concluzia că este momentul să susținem dreptul fiecărui român la potroace, pe care să le administreze așa cum îi dictează pofta, fie prin metode analitice, orale sau prin oficializarea unei relații stabile cu ele. Este un drept fundamental care trebuie apărat cu înverșunare! Hai să punem punctul pe „i” și să ne asigurăm că fiecare român are acces la potroacele lui preferate, fără obstacole inutile. Libertatea și plăcerea sunt la un click distanță!” a declarat Grigore Piper-n Bucate, avocatul apărător al poftei senzuale românești.


În final, amintim că dreptul de a efectua plăți cu potroace a fost fundamental în istoria sexuală a omenirii. În evoluția sa, potroaca fizică, erectă și vânjoasă a reprezentat și continuă să reprezinte libertatea sexuală și culinară a persoanelor în cadrul tranzacțiilor din dormitor.

Această inițiativă de revizuire a Constituției este susținută de organizațiile nonguvernamentale THE NEW PAGAN DAWN, Platforma Acceptarea Păgână și Redacția ROPAGANISM.

Un comentariu

  1. Ok. Noroc in acest demers, dar stiti, românul e tradiționalist din talpă, majoritar… cam la fel ar fi şi la noi în Moldova cred, cu potroacele… ori mai rău 😅

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *